| 31 |
Türkiye’de Endüstriyel Yemek Üretimi ve Kariyer Olanakları |
22.05.2019 |
| 32 |
“Yeni ürün, hazır yemek ve minimal ambalaj çözümlerinde güncel gelişmeler ve ambalaj sektöründe kariyer olanakları” konulu sunum etkinliği |
22.04.2019 |
| 33 |
SEKTÖR-Ü GIDA IV KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ |
04.04.2019 |
| 34 |
ISO 22000 Eğitimi |
09.03.2019 |
| 35 |
Teknik Gezi (13.12.2018) |
13.12.2018 |
| 36 |
Gıda Konusunda Doğru Bilinen Yanlışlar ÇOMÜ’de Konuşuldu |
12.12.2018 |
| 37 |
Oryantasyon Programı |
23.10.2018 |
| 38 |
“Peynir Haritası: Akdeniz Ülkeleri ve Türkiye” Konferansı Gerçekleşti |
19.10.2018 |
| 39 |
Teknik Gezi (15.10.2018) |
15.10.2018 |
| 40 |
Kahvaltı Etkinliği |
13.10.2018 |
| 41 |
Ezine’de “Süt ve Ürünleri Alanında Mesleki Eğitim Projesi” Kapsamında Teorik Eğitimler Gerçekleştirildi |
09.10.2018 |
| 42 |
Meydere Gıda Sanayi ve Dal Süt Ürünleri Teknik Gezisi |
14.05.2018 |
| 43 |
Fırıncılara Eğitim Semineri |
09.05.2018 |
| 44 |
Endüstriyel İlişkiler Komisyonu Toplantısı |
20.04.2018 |
| 45 |
SEKTÖR-Ü GIDA III Kariyer Günü Etkinliği |
05.03.2018 |