Başlık | Yayın Tarihi | |
---|---|---|
31 | Türkiye’de Endüstriyel Yemek Üretimi ve Kariyer Olanakları | 22.05.2019 |
32 | “Yeni ürün, hazır yemek ve minimal ambalaj çözümlerinde güncel gelişmeler ve ambalaj sektöründe kariyer olanakları” konulu sunum etkinliği | 22.04.2019 |
33 | SEKTÖR-Ü GIDA IV KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ | 04.04.2019 |
34 | ISO 22000 Eğitimi | 09.03.2019 |
35 | Teknik Gezi (13.12.2018) | 13.12.2018 |
36 | Gıda Konusunda Doğru Bilinen Yanlışlar ÇOMÜ’de Konuşuldu | 12.12.2018 |
37 | Oryantasyon Programı | 23.10.2018 |
38 | “Peynir Haritası: Akdeniz Ülkeleri ve Türkiye” Konferansı Gerçekleşti | 19.10.2018 |
39 | Teknik Gezi (15.10.2018) | 15.10.2018 |
40 | Kahvaltı Etkinliği | 13.10.2018 |
41 | Ezine’de “Süt ve Ürünleri Alanında Mesleki Eğitim Projesi” Kapsamında Teorik Eğitimler Gerçekleştirildi | 09.10.2018 |
42 | Meydere Gıda Sanayi ve Dal Süt Ürünleri Teknik Gezisi | 14.05.2018 |
43 | Fırıncılara Eğitim Semineri | 09.05.2018 |
44 | Endüstriyel İlişkiler Komisyonu Toplantısı | 20.04.2018 |
45 | SEKTÖR-Ü GIDA III Kariyer Günü Etkinliği | 05.03.2018 |