| 16 |
Teknik Gezi (Asmadan Şarap Fabrikası) |
04.11.2021 |
| 17 |
Bölüm Tanışma Kahvaltısı |
27.10.2021 |
| 18 |
Gıda Mühendisliği Bölüm Oryantasyonu |
04.10.2021 |
| 19 |
Gıda Topluluğumuz için Üniversite TVde Tanıtım Programı Düzenlendi |
26.05.2021 |
| 20 |
Bölüm Tanışma Etkinliği |
08.03.2021 |
| 21 |
Türkiye 13. Gıda Kongresi |
21.10.2020 |
| 22 |
Bölüm Kahvaltısı |
08.03.2020 |
| 23 |
Girişimcilik Dersi Sektör Uygulama Konferansı |
02.12.2019 |
| 24 |
"Kazdağları Ballarının Kalite Özellikleri” Konulu Seminer |
13.11.2019 |
| 25 |
GEÇMİŞTEN GELECEĞE MEZUNLAR YEMEĞİ |
26.10.2019 |
| 26 |
Teknik Gezi (18.10.2019) |
18.10.2019 |
| 27 |
4. Yükseköğretim Çalışmaları Konferansı (IHEC 2019) kapsamında gerçekleştirilen öğrenci paneli |
10.10.2019 |
| 28 |
Teknik Gezi (02.10.2019) |
03.10.2019 |
| 29 |
1. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programı |
02.10.2019 |
| 30 |
Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat'ın Bölümümüzü Ziyareti |
24.07.2019 |