Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2022 yılı 2. döneminde burs desteği almaya hak kazanmışlardır

Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2022 yılı 2. döneminde; aşağıdaki projeleri ile burs desteği almaya hak kazanmışlardır.

Öğrenci Ad & Soyad

Danışman Ad & Soyad

Proje Adı

Şeyma PEKŞEN

Sıla KARAÖZ

Arş. Gör. Nesrin Merve ÇELEBİ UZKUÇ

İncirden Su Kefiri Üretiminde Prebiyotik Olarak İnülin Ve Polidekstroz Kullanımının Araştırılması

Sanem KAYIKÇI

Arş. Gör. Burcu KAYA

Nar Çekirdeğinin Antioksidan Ve Antimikrobiyal Aktivitesinin Arttırılması: Saccharomyces boulardii İle Derin Kültür

Fermentasyonu

Hilmiye ÖZGENÇ

Arş. Gör. Burcu KAYA

Teff Bazlı Fermente Peynir Altı Suyu İçeceği: Antimikrobiyal, Antioksidan Aktivite Ve Tüketici Beğeni Testi

Özgenur ÇAKMAK

Bilge HOCAOĞLU

Edanur TOPALOĞLU

Arş. Gör. Nesrin Merve ÇELEBİ UZKUÇ

Beyaz Şarapların Depolanması Süresince Meydana Gelen Enzimatik Olmayan Esmerleşme Kinetiğinin Belirlenmesi