Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2022 yılı 2. döneminde; aşağıdaki projeleri ile burs desteği almaya hak kazanmışlardır.
Öğrenci Ad & Soyad |
Danışman Ad & Soyad |
Proje Adı |
Şeyma PEKŞEN Sıla KARAÖZ |
Arş. Gör. Nesrin Merve ÇELEBİ UZKUÇ |
İncirden Su Kefiri Üretiminde Prebiyotik Olarak İnülin Ve Polidekstroz Kullanımının Araştırılması |
Sanem KAYIKÇI |
Arş. Gör. Burcu KAYA |
Nar Çekirdeğinin Antioksidan Ve Antimikrobiyal Aktivitesinin Arttırılması: Saccharomyces boulardii İle Derin Kültür Fermentasyonu |
Hilmiye ÖZGENÇ |
Arş. Gör. Burcu KAYA |
Teff Bazlı Fermente Peynir Altı Suyu İçeceği: Antimikrobiyal, Antioksidan Aktivite Ve Tüketici Beğeni Testi |
Özgenur ÇAKMAK Bilge HOCAOĞLU Edanur TOPALOĞLU |
Arş. Gör. Nesrin Merve ÇELEBİ UZKUÇ |
Beyaz Şarapların Depolanması Süresince Meydana Gelen Enzimatik Olmayan Esmerleşme Kinetiğinin Belirlenmesi
|