Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

2024-2025 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI SONUNDA AZAMİ ÖĞRETİM SÜRESİNİ AŞAN VE EK SINAV HAKKI TANINAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

2024-2025 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI SONUNDA AZAMİ ÖĞRETİM SÜRESİNİ AŞAN VE EK SINAV HAKKI TANINAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

BU DUYURU TEBLİĞ NİTELİĞİNDE OLUP TEKRAR DUYURU YAPILMAYACAKTIR. 

Ek Sınav Hakkı Tanınan Öğrenci: Om****   Mo********

Sınav Programı Aşağıdaki Şekildedir;

Kütle Enerji Denklikleri

25.08.2025

10.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Enstrümental Analiz

25.08.2025

12.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Hububat Teknolojisi

25.08.2025

14.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Gıda Müh. Temel İşlemler 2

26.08.2025

10.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Yağ Teknolojisi

26.08.2025

12.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Gıda Yan Ürünleri

26.08.2025

14.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Analitik Kimya

27.08.2025

10.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Gıda Müh. Temel İşlemler 1

27.08.2025

12.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi

27.08.2025

14.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Gıdalarda Yeni Muhafaza Teknikleri

27.08.2025

15.30

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Isı Kütle Transferi

28.08.2025

10.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Gıdalarda Reaksiyon Kinetiği

28.08.2025

12.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu

Süt Ürünleri Teknolojisi

28.08.2025

14.00

Gıda Müh. Bölümü Seminer Salonu