Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Öğrenci Memnuniyet Anketleri

1. Sınıf:

 

Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi I 

https://forms.gle/j5xRX9qAiNTWdgta7

 

Biyoloji

https://forms.gle/yq3J7Aup6mWevg2K8

 

Genel Fizik I

https://forms.gle/pFX9xv19KF7LXm139

 

İngilizce I

https://forms.gle/TS2qtaQoUn1JnCQY6

 

İş Sağlığı ve Güvenliği

https://forms.gle/Jv5DGcLAh7WjJjDp6

 

Kimya 

https://forms.gle/uyJ2Pmy6MEKKLEqHA

 

Matematik I

https://forms.gle/AqRxNEng2tL54CbaA

 

Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı

https://forms.gle/F2o57fRK5xcmeWKHA

 

Türk Dili ve Edebiyatı I 

https://forms.gle/YWrDmo1P4XCBLK289

 

2. Sınıf:

 

Analitik Kimya

https://forms.gle/9L7dtzSUi8Whi4sF9

 

Diferansiyel Denklemler

https://forms.gle/BQgQxrMUKRVyPMhb7

 

Ekonomi 

https://forms.gle/rTLsaJKwRjghEB4XA

 

Genel Mikrobiyoloji

https://forms.gle/3nDariSuj25L5dew8

 

Gıda Endüstri Makinaları

https://forms.gle/cSccmXcg7gkWYKXL7

 

Kariyer Planlama

https://forms.gle/d2XrZvLGSE12j8jMA

 

Kütle Enerji Denklikleri

https://forms.gle/rWNVTa2gJXNmgMMr6

 

Laboratuar Tekniği

https://forms.gle/khAFT4SAHGoNmZXu9

 

Moleküler Biyoloji 

https://forms.gle/hsCGYtT5ZJ9yPjBA6

 

Teknik İngilizce I

https://forms.gle/AoUsFW3rXLV91HC67

 

Teknik Resim

https://forms.gle/GVUW5tXUq41mT7ga9

 

3. Sınıf:

 

Enstrümental  Analiz

https://forms.gle/TTurWQ2opmuc5k5y8

 

Enzim Bilimi

https://forms.gle/WSSwRkwEmbL2YrvQ8

 

Gıda Ambalajlama

https://forms.gle/zq62eS4zHDJPJ5zg8

 

Gıda Biyoteknolojisi 

https://forms.gle/de6t8vis3oVgb7Tb8

 

Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı

https://forms.gle/piypA2iMFFKrKhMx5

 

Gıda Lojistiği

https://forms.gle/bckPP92AJWjEnH437

 

Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri I

https://forms.gle/RVWqSGrLeKqMX1xX9

 

Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi 

https://forms.gle/4M9FjehLbnWgG6M9A

 

Gıdaların Fiziksel Özellikleri

https://forms.gle/JH3rcZdXjLwVGtQH7

 

Isı ve Kütle Transferi

https://forms.gle/vJ69wdi3tN9QZ8Mt8

 

Özel Gıdalar

https://forms.gle/4pbWsXApJuTd6oRx5

 

Yağ Teknolojisi

https://forms.gle/sLkSzKy2sUumC8Zf6

 

4. Sınıf

 

Bitirme Tezi

https://forms.gle/Z5q6Nw65kRB3VSPt9

 

Et Bilimi ve Teknolojisi

https://forms.gle/CK3WNXYbFvCc55uYA

 

Fermentasyon Teknolojisi

https://forms.gle/dyPrWmPqchWL2Z4Q6

 

Geleneksel Gıdalar

https://forms.gle/PhGSTWTRusiaioHr9

 

Gıda Güvenliği

https://forms.gle/9CHQpaYoy8oKvAPM6

 

Hububat Teknolojisi

https://forms.gle/nMuqWSuY7WvNgsug6

 

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

https://forms.gle/qb33chetTzej2P1s6

 

Moleküler Biyoloji

https://forms.gle/RXHgXoVvWvHCDaUv8

 

Proses Kontrol 

https://forms.gle/AuKUynLNov67zrox8

 

Süt Teknolojisi 

https://forms.gle/J34wakzbGJ6jitVM9

 

Tasarım 

https://forms.gle/QcAzy1msJEKwpoX37