Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

1. PROJE PAZARI

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından 26-27 Nisan 2018 tarihlerinde ilki gerçekleştirilen 1. Proje Pazarı kapsamında, bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerinden Burcu Yiğit ve Berrin Turhan Lisans tez çalışması kapsamında yapmış oldukları “Yüksek Proteinli Fonksiyonel İçecek ‘Kefirulina’” isimli çalışma ile Teknoloji projeleri/Öğrenci kategorisinde 1.’lik ödülüne; yüksek lisans öğrencilerimizden Barış Burak Albayrak ise “İnfrared teknolojisi kullanılarak instant kuru fasulye, bulgur, kahverengi ve beyaz pirinç pilavı üretimi” konulu çalışması ile Poster kategorisinde 1.'lik ödülüne layık görülmüşlerdir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.